Hout gezocht!

Lieve mensen,

De eerste twee dagen van de kindervakantiespelen wordt er door de kinderen druk getimmerd en gebouwd aan hutten. Daarvoor hebben we naast de pallets ook losse stukken hout nodig.. dit losse hout verzamelen we in de loop van het voorjaar zodat we genoeg hebben voor alle hutten.
Afgelopen jaren konden we gebruik maken van opslag bij een kweker; dit kan vanwege aangescherpte regels helaas niet meer.
Onze vraag:
Wie heeft (of kent iemand die) voor ons tot de tweede week van augustus een droge opslag voor onze losse stukken hout. Wij – en de kinderen – zouden hier enorm mee geholpen zijn!!

Delen wordt erg gewaardeerd!

Kinder Vakantie Spelen in nieuwe shirt’s!

Dankzij onze trouwe shirt sponsor JS Laadtechniek hebben wij weer nieuwe shirts voor alle leiding gekregen, hier zijn wij natuurlijk super blij mee! voor degene die echt opletten zullen merken dat we van rood naar blauw zijn overgestapt, zo vallen we weer lekker op!

 

Belangrijke info KVS2017

Het is Mei en we zijn al druk in de weer met het verzinnen van leuke activiteiten voor de kindervakantiespelen Poeldijk 2017! Hier alvast een paar belangrijke data voor in de agenda om niet te vergeten:

De KVS week is van 7 t/m 11 Augustus.

Kaartverkoop is woensdag 14 juni van 9:00-9:30 in de leuningjes (ingang bieb).

Hou de week alvast vrij, want het wordt fantastisch! het thema van dit jaar is “USA”, United States of America!

Helaas zijn dit soort evenementen nergens meer zonder sponsor, dus mocht u nog wat over hebben voor deze super organisatie kan u dit melden via kvspoeldijk@gmail.com . Als tegen prestatie noemen wij u bedrijfsnaam als sponsor op facebook, in poeldijksnieuws en op onze site www.kvs-poeldijk.nl